27 Temmuz 2013 Cumartesi

Minoxidil Neden Kullanılmalıdır?



Eğer saç derisindeki hücreler ölmemişse ve ince tüyler varsa minoxidil solüsyona hemen başlayabilir ve kellik problemi yaşamamak için bir adım atabilirsiniz.Çünkü minoxidil solüsyon ince tüyleri güçlendirerek güçlü saçlara kavuşmanızı sağlayabilir. Saç dökülmesi sorununa çözüm olabilmesi için devamlı yeni yöntemler uygulayan firmalar değişik isimler altında ürünler satışa sunuyorlar bu ürünlerin içeriğini incelediğimizde kalıcı olmayan çözümler olduğunu anlayabiliriz.İran malı Minoxidil solüsyon, İran’da yetişen bir bitkinin ismidir.

Daha önce baş ağrısı tedavisinde kullanılan bu ilacın kullanıldığı alanlarda tüy çıkartıcı özelliği tesbit edilince uzmanlar tarafından analiz edilerek saç çıkarıcı saç dökülmesi ve kellik sorunlarında kullanılmaya başlanmıştır.

Minoksidil (%5 ve %2) Pakdarou kellik ve aşırı saç dökülmesi sorunu olan bay ve bayanların dışında saçları yıpranarak zayıflayan kişilerde de kullanılabilir. Minoksidil Pakdarou’nun saç çıkarıcı özelliğinin yanı sıra mevcut olan saçların da kök hücrelerini besleyerek saçlarınızın kuvvetlenmesini sağlar.Ayrıca, Minoxidil Pakdarou kullananlar ilerleyen zamanlarda karşılaşabilecekleri saç dökülmesi problemlerine çözüm bulmuş olurlar.

Minoxidil Pakdarou bir tek saçlarınız için değildir, aynı zamanda sakallar içinde kullanabilir. Minoxidil Pakdarou yüzünüzde sakal çıkmayan alanlara düzenli olarak uygulandığında ölü hücreleri besleyerek sakal çıkmasını sağlayabilir. Saç ve sakal problemleri için bazı yapılan anketlerde %93 ile %94 arasında değişen rakamlarla başarı oranını yükselten solüsyon bünyeye,metabolizmaya ve yaşa göre etki edeceği zamanla doğru orantılı olarak değişkenlik gösterebilir.

Minoxidil %5 Pakdarou saç çıkarıcı bitkiler içinde en güvenli ve %100 bitkisel tek üründür.İçinde hiç bir kimyasal madde bulundurmamaktadır. Minoxidil %5 Pakdarou saç çıkarıcı solüsyon piyasada satışa sunulmadan önce dünyanın en iyi ve en büyük labaratuvarlarında çeşitli klinik testler yapılarak ve bu Klinik testler sonucunda saç çıkarıcı özelliğe sahip olmasıve saç dökülmesini önleyici etkisi ispatlandığı için FDA onayı almıştır.

Minoxidil %5 Pakdarou saç çıkaran solüsyon piyasada FDA onaylı olan ilk ve tek ilaçtır. Ayrıca minoksidil %5 çoğunlukla ileri derecede saç ekimi yapan saç ekim merkezleri tarafından tedavi yöntemi olarak kullanıldığı gibi tedavi için kullanılması tavsiye edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder